Loading...
Buscar

A partir d’aquest dilluns 7 de març s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació

  • Es permetran les visites en horari de 12 a 20 h
  • Es manté l’entrada d’un acompanyant per pacient i es recomana que sigui sempre la mateixa persona

Donada l’estabilització de casos Covid-19 als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Blanes i Calella, a partir d’aquest dilluns 7 de març s’amplia l’horari de visita als pacients no Covid ingressats a les plantes d’hospitalització d’ambdós centres.

Fins ara els pacients no Covid hospitalitzats podien rebre visites al migdia de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Des d’aquest dilluns s’estableix un únic torn ininterromput, de 12 a 20 h. Cal destacar que només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant per pacient, procurant que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts dels centres hospitalaris.

Pel que fa a les visites als pacients no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes i de l’Hospital de Calella, cal recordar que des del passat dimecres 2 de març es permet l’entrada d’un acompanyant per pacient en horari de 13 a 14 h i de 19 a 20 h.

 

 

 

Accesibilidad
X