Loading...
Buscar

A partir d’aquest dimecres 1 de setembre es recuperen les visites als pacients no Covid ingressats als Hospitals de la Corporació

  • Es permetran les visites en horari de 12 a 14 h, només podrà entrar un acompanyant per pacient i sempre haurà de ser la mateixa persona

Donada l’estabilització de casos Covid-19 als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a partir d’aquest dimecres 1 de setembre es recuperaran paulatinament les visites de familiars als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació, Blanes i Calella. Aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar cap contagi.

Per visitar els pacients no Covid hospitalitzats als centres s’estableix una franja horària de dues hores; al migdia de 12 a 14 h. Només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos i es recomana, en la mesura del possible, que compti amb la pauta completa de vacunació.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

Les visites als hospitals de la Corporació es van suspendre a finals del passat mes de juliol quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

Descarrega el material

Accesibilidad
X