Loading...
Buscar

A partir de dissabte es redueix l’horari de visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació

  • El nou horari de visites serà de 13 a 14 h i de 19 a 20 h, només podrà entrar un acompanyant i es recomana que sempre sigui la mateixa persona
  • També es restringeix l’accés d’acompanyant als serveis d’Urgències

A causa de l’augment de casos positius per coronavirus a tot el territori en els últims dies, a partir d’aquest dissabte 10 juliol es redueix l’horari de visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació, Blanes i Calella, per tal de minimitzar el risc de contagi.

D’aquesta manera només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient hospitalitzat no Covid una hora al matí de 13 a 14 h i també una hora a la tarda de 19 a 20 h. Es recomana que aquesta persona sigui sempre la mateixa en la mesura del possible.

Els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

En la mesura del possible, també es recomana restringir l’entrada a l’hospital a les persones no vacunades, per reduir riscos en pacients ingressats.

Acompanyants al servei d’Urgències
En relació amb el servei d’Urgències i la unitat polivalent d’observació (UPO) de l’Hospital de Calella es restringeix l’accés als acompanyants i no se’n permetrà l’entrada, només en algunes situacions excepcionals i cada una serà valorada pels professionals sanitaris.

En el cas de les Urgències de l’Hospital de Blanes, també queda restringit l’accés als acompanyants. I només es permetrà l’entrada d’una única persona a la unitat polivalent d’observació (UPO) i a l’àrea amb llits de pacient crític. En ambdós casos les visites es faran en horari de matí de 13 h a 14 h i de tarda de 19 h a 20 h i es recomana que l’acompanyant sigui sempre el mateix.

Descarrega el material

Accesibilidad
X