Loading...
Buscar

A partir del 17 de desembre se suspenen temporalment les visites a tots els pacients ingressats a l’Hospital de Calella

  • Es mantindrà el punt de recollida de 15 h a 19 h de dilluns a divendres, perquè els acompanyants que ho necessitin deixin objectes personals als pacients hospitalitzats
  • A l’hospital de dia, a la unitat de cirurgia sense ingrés i a consultes externes no es podrà accedir amb acompanyat
  • Es redueix l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés de forma temporal per alliberar llits d’hospitalització

Donada la situació epidemiològica actual provocada per la Covid-19, amb un augment progressiu de la incidència i de contagis al territori en aquestes últimes setmanes, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha decidit suspendre temporalment a partir d’aquest divendres 17 i fins a nou avís, les visites a l’Hospital de Calella als pacients ingressats, que inclou les persones que es troben a les plantes d’hospitalització i també les que són a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) del servei d’Urgències. En tots els casos, seran els professionals sanitaris els qui podran autoritzar visites puntuals, sempre sota criteri assistencial.

En relació amb l’entrada d’acompanyants a hospital de dia i a la unitat de cirurgia sense ingrés, també queden suspeses. I tampoc es permetrà venir acompanyat a consultes externes i en la realització de proves a excepció de menors d’edat, persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de la conducta o de salut mental i aquelles en què es consideri que l’acompanyament pot facilitar el procés assistencial.

Es manté obert el punt de recollida d’objectes personals
Per a tots els familiars que necessitin fer arribar puntualment objectes personals als pacients es manté habilitat el punt de recollida situat al Punt d’Informació de l’Hospital de Calella en horari de 15 h a 19 h de dilluns a divendres. Les pertinences rebudes es repartiran tan aviat com sigui possible en funció de la disponibilitat dels professionals.

Es recorda que els objectes personals han d’anar degudament identificats amb nom, cognom i número d’habitació, i sota cap circumstància s’acceptarà la recollida de menjar.

Reducció de l’activitat quirúrgica no urgent amb ingrés
A banda de la suspensió temporal de visites també es redueix l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés, donant prioritat a tota l’activitat no demorable i a l’atenció urgent. Es mantindrà l’activitat que no requereix hospitalització, per tant, la cirurgia sense ingrés. L’objectiu principal d’aquesta mesura, que és excepcional i es revertirà tan bon punt les dades ho permetin, és alliberar llits de les plantes per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 o no que ho requereixin.

Descarrega el material

Accesibilidad
X