Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 19/05]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 17 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 17 persones, 3 menys que el dijous 12 de maig. Actualment hi ha 11 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 6 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (12/05) a l’Hospital de Calella s’han registrat 11 nous casos i 15 altes, 5 de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i una és un trasllat en un altre centre sanitari.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l´últim recompte (12/05), s’han comptabilitzat 7 ingressos i 6 altes, 1 dels quals és un pacients que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 262 punts i l’RT és de 1.02. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 397 punts i l’RT és del 1,18. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 324 punts i l’RT és de 1,08.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 14 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

Accesibilidad
X