Loading...
Buscar

Anar a urgències

Anar a urgències

Recordeu que per atendre els vostres problemes de salut que no necessiten una atenció urgent podeu acudir al vostre centre d’atenció primària o trucar al 061 CatSalut Respon les 24 h del dia.

És important que feu un ús adequat dels serveis assistencial que teniu al vostre abast.

urgencies_blanes

A les urgències hospitalàries, que es presenten a l’Hospital de Calella i a l’Hospital de Blanes, s’atenen els casos més greus. Aquest servei està a la vostra disposició les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

A les urgències hospitalàries podeu venir per iniciativa pròpia,  per recomanació del vostre  metge de capçalera o bé per trasllat per indicació d’un metge especialista d’un altre centre sanitari.

Com arribar-hi

Urgències Hospital de Blanes

El servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes compta amb una entrada independent de l’entrada principal de l’hospital.

 • Transport sanitari: té autoritzada la parada a l'entrada d'Urgències
 • Autobús interurbà:
  Autocars Pujol - Línies 1 i 69
  Sagalés - Línia 622
 • Taxi: no es disposa de parada de taxi a l’hospital
 • Cotxe: hi ha aparcament gratuït al voltant de l’hospital

Urgències Hospital de Calella

El servei d’Urgències de l’Hospital de Calella compta amb una entrada independent de l’entrada principal de l’hospital.

 • Transport sanitari: té autoritzada la parada a l'entrada d'Urgències
 • Autobús interurbà:
  Sagalés - Línies 622 i 625
 • Taxi: servei de taxi amb parada al costat de l’entrada d’Urgències
 • Cotxe: hi ha aparcament de zona blava davant de l'hospital

Un cop al servei d’Urgències de l'hospital

Us atendran per ordre de gravetat

Quan arribeu a l’hospital dirigiu-vos a la recepció perquè els professionals us recullin les vostres dades i pugueu ser valorat posteriorment pel personal assistencial. En cas de venir sols, és important, sempre que sigui possible, deixar un telèfon de contacte per localitzar les persones que indiqueu mentre estigueu ingressats.

A la recepció serà obligatori ensenyar el DNI o passaport i la Targeta Sanitària Individual (TSI) del Servei Català de la Salut o dels altres serveis de salut d’altres comunitats autònomes, o la pòlissa de la vostra assegurança, perquè us puguin recollir les dades personals.

En cas que tingueu informes d’assistència previs o que estigueu prenent medicació, porteu-los i informeu-ne al personal sanitari.

Els professionals del servei d’Urgències valoraran el vostre problema de salut i us atendran –tan aviat com sigui possible– segons l’ordre de gravetat i d’especialitat mèdica. Tingueu en compte que no us atendran necessàriament per ordre d’arribada. Respecteu la decisió del personal sanitari que ha valorat el vostre estat de salut en arribar.

Us pot interessar

Altres aspectes a tenir en compte quan vingueu a Urgències

Objectes de valor:

Recomanem que no porteu objectes de valor (joies, diners o aparells electrònics) que no hàgiu de necessitar perquè com a hospital no ens podem responsabilitzar de la seva pèrdua o desaparició.

Acompanyants dels pacients:

Només es pot disposar d’un acompanyant per pacient a la zona on aquest és visitat.

Els pacients menors d’edat i majors de 75 anys, les persones amb diversitat funcional i les que estan tutelades poden anar acompanyades quan siguin ateses pels professionals assistencials. En canvi, per a la resta de pacients serà necessari el consentiment del cos mèdic i del personal d’infermeria per entrar acompanyats.

Horari de visites

En el cas que el pacient s’hagi hagut de quedar ingressat al servei d’Urgències es recomana als familiars i/o acompanyants fer les visites en les següents franges horàries:

 • Hospital de Blanes de 12 h a 13 h i de 15 h a 17 h.
 • Hospital de Calella visites restringides i a la Unitat Polivalent d'Observació de 12 h a 13 h i de 19 h a 20 h.
Accesibilidad
X