Loading...
Buscar

Blanes lliura la Font Gòtica als col·lectius sanitaris per agrair-los la lluita des de primera línia contra la Covid-19

L’Ajuntament de Blanes ha lliurat, aquest passat divendres al vespre, la Font Gòtica als col·lectius sanitaris de la ciutat per agrair-los la lluita des de primera línia contra la Covid-19. El guardó institucional, que reprodueix el monument, s’ha instal·lat al vestíbul de la biblioteca comarcal, acompanyat d’una placa commemorativa. A l’acte d’entrega i descoberta de la placa hi han assistit professionals de l’Hospital de Blanes, en aquest cas, el Dr. Víctor Pérez, cap de servei d’Urgències i Emergències de la Corporació, i Esteve Rams, auxiliar d’infermeria de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, així mateix també s’ha comptat amb la participació dels ambulatoris i de les farmàcies del municipi.

Amb l’entrega de la Font Gòtica el consistori culmina l’homenatge als sanitaris de la ciutat, després de l’acte d’agraïment que es va fer a principis de juny al teatre municipal, on diversos representants van compartir vivències sobre els moments més crus de la pandèmia.

La Font Gòtica, que és la màxima distinció que atorga el consistori, és un reconeixement públic a aquells qui han dut a terme tasques, activitats o mèrits personals en benefici de la població. Aquest guardó es va instaurar als anys 70 com a distinció d’honor de la vila. En el cas dels sanitaris, el guardó s’ha instal·lat al vestíbul de la biblioteca comarcal. La reproducció del monument s’acompanya d’una placa commemorativa. S’hi llegeix: “L’Ajuntament de Blanes en agraïment a la comunitat sanitària, per no haver defallit en la seva tasca de lluita constant contra la Covid durant la pandèmia”.

Font: Ajuntament de Blanes

Font: Ajuntament de Blanes

Accesibilidad
X