Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 4/08]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 28 persones.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 28 persones, 17 menys que el dijous 28 de juliol. Actualment, hi ha 12 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 6 a l’Hospital de Blanes, 8 pacients a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes i 2 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (28/07) a l’Hospital de Calella s’han registrat 11 nous casos i 19 altes, 8 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’ha comptabilitzat una defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (28/07), s’han comptabilitzat 8 ingressos i 8 altes, 3 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’han comptabilitzat 2 defuncions.

Des de l’últim recompte (28/07), a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, s’ha comptabilitzat 1 nou cas positiu, mentre que 11 pacients ja han negativitzat respecte de la setmana passada. No s’ha comptabilitzat cap defunció.

Des de l’últim recompte (28/07), pel que fa a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, s’han detectat 6 nous casos positius i 2 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat i l’altre és un trasllat en un altre centre sanitari. Aquesta setmana no s’ha comptabilitzat cap defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 5 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

Accesibilidad
X