Loading...
Buscar

El CAP Calella compta amb un nou espai per reforçar l’activitat Covid-19 a la primària

  • Es tracta de l’Hotel Summer, on es derivarà gran part de l’activitat Covid del centre d’atenció primària calellenc
  • L’objectiu d’aquest nou recurs és alliberar espais del centre de primària

El CAP Calella compta amb un nou espai al municipi per reforçar l’activitat primària. Es tracta de l’Hotel Summer, que durant aquest primer trimestre del 2021, concentrarà gran part de l’activitat del centre d’atenció primària calellenc relacionada amb la Covid-19.

En aquest espai s’han habilitat despatxos per als professionals que porten la gestió de tota l’atenció Covid al CAP Calella, com són els gestors, professionals de medicina, d’infermeria i auxiliars, així com una sala per poder realitzar les proves diagnòstiques de la malaltia als contactes estrets dels casos positius per coronavirus.

D’aquesta manera, el seguiment telefònic als pacients positius i als seus contactes, així com les proves als contactes estrets, es faran des d’aquest nou espai. Pel que fa a aquelles persones que presentin simptomatologia compatible amb la malaltia i que se’ls citi per a la corresponent prova diagnòstica, aquesta es continuarà fent al centre d’atenció primària calellenc.

L’objectiu d’aquest nou recurs és alliberar espais del CAP Calella per continuar donant servei als pacients de la zona.

Aquest recurs hoteler a disposició de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, el Gremi d’Hotelers del Maresme i la Família Coll.

Descarrega el material

Accesibilidad
X