Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 29/11]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 29 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 29 persones, 3 més que dilluns 22 de novembre. Actualment hi ha 2 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 27 a l’Hospital de Blanes, 12 dels quals pertanyen als casos detectats al recurs sociosanitari del centre, la Unitat de Mitjana Estada Polivalent (UMEP).

Tenint en compte l’últim recompte (22/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos, 4 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (22/11), s’han comptabilitzat 16 nous ingressos, s’han donat 5 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre, i 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 376 punts i l’RT és de l’1,32. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 594 punts i l’RT és de l’1,85. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 414 punts i l’RT és de l’1,32.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 22 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

És important mantenir les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Accesibilidad
X