Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 18/10]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 3 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 3 persones, 2 més que el dilluns 11 de setembre. Actualment hi ha 2 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 1 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (11/10), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 nous ingressos. En aquest centre feia una setmana que no hi havia pacients afectats pel coronavirus.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (11/10), no s’ha registrat cap ingrés i tampoc cap alta.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 34 punts i l’RT és del 1,28. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 60 punts i l’RT és del 1,22. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 55 punts i l’RT és del 0,90.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment no hi a cap professional positius i en aïllament per la Covid-19.

Malgrat la millora de les dades, és important mantenir les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Accesibilidad
X