Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 20/09]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 8 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 8 persones, 3 menys que el dijous 16 de setembre. Actualment hi ha 4 persones a l’Hospital de Calella i 4 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (16/09), a l’Hospital de Calella no s’ha registrat cap ingrés i hi ha hagut 2 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (16/09), tampoc s’ha comptabilitzat cap ingrés. S’ha registrat 1 alta, que ha estat un trasllat en un altre centre sanitari.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 38 punts i l’RT és del 0,97. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 86  punts i l’RT és de l’1,06. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 91 punts i l’RT és del 0,86.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 3 persones.

Cal continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Accesibilidad
X