Loading...
Buscar

Els centres d’atenció primària de la Corporació organitzen diferents tallers i xerrades amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

  • Tots els ABS de la Corporació oferiran una xerrada sobre alimentació, i a més l’ABS Malgrat – Palafolls organitza una sessió d’activitat física
  • Tots els tallers es portaran a terme entre l’11 d’abril i el 5 de maig i no és necessària inscripció prèvia

El pròxim dijous 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física i des de les diferents àrees bàsiques de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’han organitzat diferents tallers per conscienciar la població de la importància de mantenir un estil de vida saludable.

Totes les activitats programades estan obertes a la població, són gratuïtes i no és necessària inscripció prèvia.

D’una banda, les nutricionistes de la Corporació, Judit Kolkman i Laura Lorca, impartiran una xerrada titulada ‘Els beneficis de l’alimentació aplicats a l’activitat física i l’esport’. Les dates i els llocs de la xerrada són els següents:

  • Tossa de Mar: 11 d’abril a les 18 h al Consultori Local de Tossa
  • Palafolls: 11 d’abril a les 18.30 h al Casal d’Avis de Palafolls
  • Calella: 12 d’abril a les 19 h a l’Auditori Can Saleta
  • Malgrat de Mar: 13 d’abril a les 17 h al Centre Cívic Malgrat
  • Lloret de Mar: 13 d’abril a les 18 h al CAP Lloret (centre)

I d’altra banda, l’ABS Malgrat-Palafolls ha organitzat també una sessió d’activitat física titulada ‘Guanyem mobilitat treballant força’, que estarà impartida per la Dra. Sara López i les infermeres Núria Moreno i Cecília González.

  • Malgrat de Mar: 12 d’abril de 10.30 a 12 h al Centre Cívic de Malgrat
  • Palafolls: 5 de maig de 10.30 a 12 h al Palauet

Dia Mundial Activitat Física 2023

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una iniciativa conjunta entre la Secretaria General de l’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya. El lema d’aquest 2023 és ‘Gaudeix la vida, posa’t en marxa’.

L’objectiu és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

L’organització Mundial de la Salut (OMS) recomana acumular un mínim de 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran, acumular un mínim de 60 minuts al dia d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa en infants i adolescents, i limitar el temps destinat a activitats sedentàries, especialment el temps de pantalla durant el temps lliure, i substituir-lo per activitat física de qualsevol intensitat.

MATERIAL PER DESCARREGAR:

Accesibilidad
X