Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital de Calella i l’Hospital de Blanes, començaran a aplicar, a partir de la pròxima setmana, noves mesures per tal d’evitar l’afluència de persones als centres i reduir així el risc de contagi per la Covid-19.

D’aquesta manera, a partir del dijous 6 d’agost es restringeixen els horaris de visita a pacients no Covid ingressats a les plantes. Aquest horari serà de 13 h a 14 h i de 18 h a 20 h de dilluns a divendres, i de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h els caps de setmana. La resta d’horaris estaran subjectes a autorització del personal assistencial. Només es permetrà la visita d’un acompanyant per pacient dins d’aquest horari. Les visites a pacients Covid no estan permeses.

També es restringeixen els accessos als centres; l’entrada als Hospitals de Calella i de Blanes es farà únicament per la porta principal.

Pel que fa a aquelles persones que tinguin programada una visita a consultes externes, cal recordar que han d’acudir soles, excepte en els casos de pacients dependents, que poden acudir acompanyats d’una única persona.

Per tal de controlar els accessos als centres i vetllar perquè tothom compleixi aquestes mesures, a partir d’aquest dissabte 1 d’agost es reforçarà la vigilància a ambdós centres amb personal de seguretat.

Aquests s’encarregaran de vigilar que només accedeixin als centres aquelles persones que tinguin visita mèdica i que no vinguin acompanyades, que només hi accedeixi un visitant per pacient a les plantes d’hospitalització dins de l’horari de visites, i que es respectin les mesures de prevenció establertes: ús de mascareta i rentat de mans en entrar i sortir del centre.

L’objectiu principal és reduir el nombre de persones que acudeixen als centres sanitaris per evitar, en la mesura del possible, la propagació de la Covid-19.

Accesibilidad
X