Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Hospital de Blanes i Hospital de Calella, participen en l’assaig clínic internacional ‘Solidarity’ sobre tractaments contra la Covid-19, promogut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Aquest assaig clínic té com a objectiu trobar un tractament eficaç contra aquesta malaltia.

Hi participen centres hospitalaris de més de 100 països, quatre d’ells de Catalunya, entre els quals hi ha l’Hospital de Calella i l’Hospital de Blanes.

‘Solidarity’ compara opcions de tractament per avaluar l’eficàcia de cadascun d’ells enfront de la Covid-19. Hi poden participar pacients amb Covid-19, majors de 18 anys i ingressats en algun dels hospitals adscrits a l’estudi.
Una vegada el pacient accepta participar en l’assaig ‘Solidarity’ se li assigna, de manera aleatòria a través d’un programa informatitzat, una de les opcions de l’estudi. Els medicaments inclosos a l’assaig podran variar en funció dels resultats que vagin apareixent sobre ells.

L’estudi ja s’ha posat en marxa als Hospitals de Blanes i Calella amb la participació dels primers pacients, als quals s’aniran sumant d’altres en funció del número d’ingressats per Covid-19. Els investigadors clínics són el Dr. Artur Juan i el Dr. Óscar del Río, de l’Hospital de Calella, i la Dra. Eva Armero i la Dra. Àngels Garcia, de l’Hospital de Blanes.

Accesibilidad
X