Loading...
Buscar

Finalitzen les obres de millora al Consultori Local de Palafolls

  • La reforma ha permès adequar i ampliar diferents espais per millorar la tasca diària dels professionals

Aquest 2024 han finalitzat les obres de millora que s’han portat a terme al Consultori Local de Palafolls i que han permès l’adequació i ampliació de diferents espais del centre millorant la tasca diària dels professionals. Les reformes es van iniciar a finals del 2022.

El projecte de reforma ha consistit en l’adequació de la sala d’infermeria, on s’ha fet un box d’urgències amb tres punts d’atenció amb dues butaques i una llitera. També s’ha ampliat una consulta i se n’ha creat una de nova. Així com també s’han portat a terme millores en l’àrea administrativa, fent un taulell més diàfan i ampli del que hi havia. S’han adaptat els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha instal·lat un canviador per a nadons i la reforma també ha permès fer millores menors en els espais dels professionals per millorar la seva tasca diària. A més, aprofitant l’obra s’ha modernitzat i adaptat tota la senyalització del centre.

Recordem que les obres es van iniciar per l’antiga sala de maternitat, que pertany a l’Ajuntament, i és on es feien les sessions de prepart i postpart. Amb el nou projecte, s’ha creat un accés independent i s’ha habilitat una gran sala no assistencial on poder-hi fer activitats, també s’hi ha incorporat un bany i un petit vestuari.

MATERIAL PER DESCARREGAR:

 

Accesibilidad
X