Loading...
Buscar

Inaugurada l’escultura que l’Ajuntament de Calella dedica als professionals de l’àmbit de la salut

  • L’escultura, obra de l’artista gironina Ció Abellí, es pot veure al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume de Calella

Aquest diumenge 24 de juliol es va celebrar, a l’Hospital Sant Jaume de Calella, l’acte d’inauguració de l’escultura que l’Ajuntament de Calella dedica als professionals de l’àmbit de la salut per la seva dedicació i esforç, especialment durant aquests anys de pandèmia de la Covid-19.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Calella, Marc Buch; el president de la Corporació de Salut del Maresme, Joan Guix; el gerent de la Corporació, Lluís Franch; el regidor de Salut de l’Ajuntament de la ciutat, Ramon Llamazares; i l’autora de l’obra, Ció Abellí. També hi van assistir l’exalcaldessa de Calella, Montserrat Candini; i l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor.

El president de la Corporació va ser l’encarregat d’obrir l’acte donant la benvinguda a tots els presents. A continuació, Ció Abellí va donar una breu explicació del significat de l’escultura, que representa una xarxa a partir de mans de tot el personal que treballa en l’àmbit sanitari, no només metges i infermeres. “Els pacients esperem que els professionals sanitaris ens curin, però ells també necessiten que els curin, i això és el que representa aquesta figura”, va destacar l’autora.

Seguidament, el Dr. Guix va voler agrair a l’Ajuntament de Calella la seva “especial sensibilitat que ha tingut sempre en el reconeixement dels professionals dels nostres centres sanitaris”.

L’acte l’ha tancat l’alcalde de la ciutat, Marc Buch, qui va voler agrair el gran esforç dels professionals sanitaris durant aquests anys de pandèmia: “Al principi, quan no podíem sortir, l’esperança estava en tot el personal que treballa en l’àmbit de la salut. Des d’aquí volem donar tot el nostre suport a tots ells”.

L’escultura es pot veure des d’aquest passat diumenge al vestíbul de l’Hospital de Calella.

Accesibilidad
X