Loading...
Buscar

La Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació organitza una xerrada per donar eines d’acompanyament en el procés de dol per afrontar les festes nadalenques

  • Sota el títol ‘És Nadal i faltes tu’, la sessió tindrà lloc el dimarts 12 de desembre a les 18.00 h a l’Hospital de Calella i també es podrà seguir en línia per Zoom

S’acosten les festes nadalenques, unes dates assenyalades que es viuen amb molta intensitat des d’un punt de vista emocional, sobretot per a aquelles persones que han perdut un ésser estimat i es troben en procés de dol.

Per aquest motiu, la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, organitza, el dimarts 12 de desembre, la conferència ‘És nadal i faltes tu: Com afrontar el dol al Nadal?’, on es donaran eines d’acompanyament en el procés de dol, així com estratègies d’autogestió emocional per a la persona en dol.

La conferència, oberta a totes aquelles persones que es trobin en procés de dol, tindrà lloc el 12 de desembre a les 18.00 h a la sala d’actes de l’Hospital de Calella i també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Zoom. La impartirà la psicòloga Sílvia Isern, de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.

Durant la sessió es tractaran aspectes bàsics del procés i es donaran eines per acompanyar a la persona en dol en aquestes dates tan assenyalades.

Com m’hi puc inscriure?

Les persones que vulguin assistir o seguir la conferència en línia s’hauran d’inscriure prèviament omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç. La data límit per inscriure’s és el 5 de desembre.

Accesibilidad
X