Loading...
Buscar

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Serveis Funeraris Cabré Junqueras signen un conveni de col·laboració

  • El conveni té com a finalitat millorar la qualitat assistencial a la població del territori de l’Alt Maresme

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Serveis Funeraris Cabré Junqueras  han signat un conveni de col·laboració per a la millora de la qualitat assistencial a la població de l’Alt Maresme a través d’activitats beneficioses per a les persones. El conveni preveu promoure des de sessions per a persones afectades per un procés de dol, fins a activitats de musicoteràpia i la convocatòria d’una beca per al desenvolupament d’un projecte de recerca i/o innovació en situacions de final de vida.

Gràcies a aquest conveni s’impulsaran activitats com la musicoteràpia en diferents àmbits assistencials de l’Hospital de Calella i es comptarà amb la col·laboració de Serveis Funeraris Cabré Junqueras per a la realització de sessions organitzades per la Comissió d’Atenció al Dol. També es convocarà una beca per al desenvolupament d’un projecte de recerca i/o innovació en situacions final de vida i dol. Aquesta beca es donarà durant la Jornada d’Innovació de la Corporació, que se celebrarà a finals d’any.

Per altra banda, durant el temps de vigència del conveni, fins al 31 de desembre d’aquest mateix any, Cabré Junqueras farà diferents aportacions econòmiques dins el seu àmbit de responsabilitat social corporativa.

 

 

Accesibilidad
X