Loading...
Buscar

La Corporació organitza visites guiades mensuals a la sala de parts de l’Hospital de Calella per a les embarassades

  • Aquestes sessions s’han programat per l’últim dijous de cada mes de 18.30 h a 19.30 h
  • Les visites estan dirigides a les dones a partir del tercer trimestre d’embaràs i poden venir acompanyades
  • Aquesta iniciativa aporta tranquil·litat, confiança i seguretat a la dona perquè coneix de primera mà el lloc on haurà de donar a llum

El pròxim 25 de maig serà la primera visita guiada que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella perquè les gestants juntament amb els seus acompanyants puguin veure la sala de parts i compartir dubtes i inquietuds amb la llevadora que conduirà aquest espai mensual, que es farà l’últim dijous de cada mes de 18.30 h a 19.30 h.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca en l’estratègia de l’atenció al part respectat que es treballa des del servei de Ginecologia i Obstetrícia, “aporta a les mares molta tranquil·litat, confiança i seguretat durant les darreres setmanes de gestació i això els pot ajudar a planificar millor el moment i a viure’l amb més calma”, explica Cristina Torres, cap de llevadores de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i afegeix “volem que les dones tinguin tota la informació necessària abans de venir a donar a llum”.

L’Hospital de Calella és el centre hospitalari de referència per a totes les gestants de l’Alt Maresme i la Selva Marítima (des de Canet de Mar i fins a Tossa). Les sessions programades estan dirigides a les dones que es troben al tercer trimestre d’embaràs, a partir de la setmana 30 de gestació.

La visita s’iniciarà a la sala d’actes de l’hospital, on la llevadora referent d’aquesta activitat presentarà breument el servei, l’espai i parlarà de tot el que s’ofereix a les dones perquè puguin tenir una experiència positiva del procés de part, així com se’ls donaran algunes recomanacions. Seguidament es visitaran les instal·lacions. La sala de parts es podrà veure presencialment sempre que l’ocupació de l’espai ho permeti. En el cas que hi hagi una alta ocupació es projectarà un vídeo.

MATERIAL PER DESCARREGAR:

Accesibilidad
X