Loading...
Buscar

La Fàbrica Llobet-Guri de Calella acull tres dies de vacunació sense cita prèvia

  • Seran el dimecres 11, dissabte 14 i dilluns 16 d’agost en horari de 15 a 19 h
  • Es tracta d’una iniciativa impulsada per Salut arreu del territori amb l’objectiu d’augmentar la cobertura poblacional aquest mes d’agost i començar el curs amb la màxima protecció

La Fàbrica Llobet-Guri, punt de vacunació massiva situat a Calella, acull tres dies de vacunació sense cita prèvia. Seran el dimecres 11, dissabte 14 i dilluns 16 d’agost en horari de 15 a 19 h.

Hi poden acudir aquelles persones majors de 12 anys que encara no hagin rebut cap dosi, presentant la targeta sanitària o document identificatiu. Cal recordar que les persones entre 12 i 15 anys han d’acudir acompanyades del pare, mare o tutor/a legal.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins una nova estratègia de vacunació impulsada pel Departament de Salut per augmentar la cobertura poblacional durant aquest mes d’agost, amb l’objectiu de facilitar que la tornada a l’entorn educatiu, així com als llocs de treball el pròxim mes de setembre sigui més segura.

Les darreres dues setmanes s’ha detectat una disminució en el nombre de cites prèvies i han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten al punt de vacunació.

És per això que s’han habilitat diferents punts de vacunació sense cita prèvia arreu del territori, entre ells Calella. Es poden consultar quins són aquests punts aquí.

Tot i això, per contribuir al bon funcionament i organització dels punts de vacunació, des de Salut es recomana demanar cita prèvia per internet a www.vacunacovidsalut.cat.

Pel que fa a les dosis de vacunes disponibles, Catalunya ja ha rebut aquesta setmana un total de 496.000 dosis de la vacuna Pfizer, i en els pròxims dies arribaran 142.500 dosis de Moderna.

Descarrega el material

Accesibilidad
X