Loading...
Buscar

L’Hospital de Calella pren noves mesures per adaptar el centre a la cinquena onada de la Covid-19

  • S’ha optat per suspendre l’activitat quirúrgica no urgent, prioritzant els processos oncològics i en general tota l’activitat no demorable

L’Hospital Sant Jaume de Calella pren noves mesures per poder atendre la cinquena onada de pacients amb coronavirus, després de l’augment d’ingressos que s’ha detectat aquests darrers dies. El centre ha optat per suspendre, a partir d’aquest dilluns 19 de juliol, l’activitat quirúrgica no urgent, i donar prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable, així com a la cirurgia sense ingrés.

La mesura té com a principal objectiu alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin. En el cas de l’Hospital de Blanes, on es porta a terme l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, no es desprogramarà, de moment, cap intervenció. No obstant això, s’està molt pendent de l’evolució dels casos positius en aquest centre.

Visites restringides a les plantes d’hospitalització i a les urgències
Així mateix, recordem que es mantenen les restriccions de visites a una hora al dia durant el torn de matí i només es permet l’entrada d’un únic acompanyant per pacient no Covid ingressat tant a l’Hospital de Calella com de Blanes. En aquest cas es recomana que la persona compti amb la pauta completa de vacunació.

I en relació al servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes, igual com ja passa a Calella, queda del tot restringit l’accés als acompanyants i no se’n permetrà l’entrada, només en algunes situacions excepcionals i cada una serà valorada pels professionals sanitaris.

Descarrega el material

Accesibilidad
X