Loading...
Buscar

Lloret de Mar acull la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia el 14 d’agost

  • Per acollir-s’hi, cal pertànyer a l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt de vacunació, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos, en el cas de menors de 65 anys
  • La franja cridada a vacunar-se en aquesta Marató són les persones de 12 anys en endavant

Lloret de Mar acollirà, aquest dissabte 14 d’agost, la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia. L’acció es portarà a terme a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar de les 9 h i fins a les 19 h, o fins que s’esgotin les dosis, i la franja d’edat cridada a vacunar-se són les persones de 12 anys en endavant.

Per acollir-se a aquesta iniciativa cal:

  • Les persones han de tenir el seu equip d’atenció primària assignat a l’ABS Lloret-Tossa, que inclou el CAP Dr. A. Cabañas (Lloret centre), CAP Dr. F. Benito Inaraja (El Rieral) i el Consultori Local de Tossa de Mar.
  • No tenir cap cita programada en cap altre centre
  • No haver rebut cap dosi.
  • No haver passat la COVID-19 o que faci 6 mesos o més que s’ha passat la malaltia (en el cas de menors de 65 anys).
  • No tenir cap símptoma compatible amb la COVID-19. Si se’n té algun, cal trucar abans al CAP.

Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans s’hauran de presentar al punt de vacunació (Biblioteca Municipal de Lloret de Mar) i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

En el cas de les persones entre 12 i 15 anys que hi acudeixin a vacunar-se, hauran d’anar acompanyades del pare, mare o tutor/a legal identificats amb document d’identitat o llibre de família.

Descarrega el material

Accesibilidad
X