Loading...
Buscar

Lloret de Mar acull una nova marató de vacunació sense cita prèvia el 7 de juliol

  • Per acollir-s’hi, cal pertànyer a l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt de vacunació, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos
  • La franja cridada a vacunar-se en aquesta Marató són les persones nascudes entre els anys 1952 i 1976

Lloret de Mar tornarà a acollir, el 7 de juliol, una nova marató de vacunació sense cita prèvia, impulsada pel Departament de Salut, després d’haver celebrat la primera el passat 17 de juny. L’acció es realitzarà a la Biblioteca Municipal en torn de matí i tarda i la franja d’edat cridada a vacunar-se són les persones nascudes entre els anys 1952 i 1976 (69-45 anys).

Per acollir-se a aquesta iniciativa, cal pertànyer a un dels tres centres d’atenció primària de l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció (ABS Lloret-Tossa): CAP Dr. A. Cabañas (Lloret centre), CAP Dr. F. Benito Inaraja (El Rieral) o Consultori Local de Tossa de Mar. No tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos. Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans interessants s’hauran de presentar al punt de vacunació i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

Lloret de Mar (Biblioteca Municipal)

Dia: dimecres 7 de juliol

Hora: 9 h a 13 h i de 15 h a 20 h

Dirigit a: persones nascudes entre 1952 i 1976 i que pertanyen al CAP Dr. A. Cabañas (CAP Lloret de Mar), al CAP Dr. Francisco Benito Inaraja (CAP Rieral) o bé al consultori local de Tossa de Mar.

El passat 17 de juny ja es va fer una primera marató de vacunació sense cita prèvia a Lloret de Mar, en la qual es van administrar un total de 580 vacunes. Abans, el 15 de juny, es va realitzar la mateixa acció a Tossa de Mar, amb 320 vacunes administrades.

Descarrega el material

Accesibilidad
X