Loading...
Buscar

Nova marató de vacunació sense cita prèvia a Tossa de Mar aquest dijous 19 d’agost

  • Per acollir-s’hi, cal pertànyer a l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt de vacunació, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 2 mesos, en el cas de menors de 65 anys
  • La franja cridada a vacunar-se en aquesta Marató són les persones de 12 anys en endavant

Tossa de Mar acollirà, aquest dijous 19 d’agost, una nova Marató de Vacunació sense cita prèvia. L’acció es portarà a terme al Casal de Jubilats de les 9 h i fins a les 19 h, o fins que s’esgotin les dosis, i la franja d’edat cridada a vacunar-se són les persones de 12 anys en endavant.

Per acollir-se a aquesta iniciativa cal:

  • Les persones han de tenir el seu equip d’atenció primària assignat a l’ABS Lloret-Tossa, que inclou el Consultori Local de Tossa de Mar, el CAP Dr. A. Cabañas (Lloret centre) i el CAP Dr. F. Benito Inaraja (El Rieral).
  • No tenir cap cita programada per a la vacunació Covid en cap altre centre.
  • No haver rebut cap dosi.
  • No haver passat la COVID-19 o que faci 2 mesos o més que s’ha passat la malaltia en menors de 65. En el cas de majors de 65 anys que hagin passat la Covid-19 podran vacunar-se una vegada finalitzat el període d’aïllament.
  • No tenir cap símptoma compatible amb la COVID-19. Si se’n té algun, cal trucar abans al CAP.

Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans s’hauran de presentar al punt de vacunació (Casal de Jubilats) i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

En el cas de les persones entre 12 i 15 anys que acudeixin a vacunar-se, hauran d’anar acompanyades del pare, mare o tutor/a legal identificats amb document d’identitat o llibre de família.

Aquesta serà la segona Marató de Vacunació sense cita prèvia que acollirà Tossa de Mar, després de la celebrada el passat 15 de juny, on es van administrar un total de 320 dosis entre la població de 50 a 69 anys.

Descarrega el material

Accesibilidad
X