Loading...
Buscar

Ramon Cunillera, nomenat nou Gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

  • El nou director Gerent prendrà possessió del càrrec el pròxim 11 d’abril
  • Cunillera, que és llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, va ocupar el càrrec de director Assistencial de la Corporació entre els anys 2000 i 2005

El Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), a proposta del seu president, Joaquim Casanovas, ha nomenat Ramon Cunillera nou director Gerent de la institució. Cunillera prendrà possessió del nou càrrec el pròxim 11 d’abril. La junta de l’òrgan de govern de l’organització, reunida aquest dimecres 29 de març, ha aprovat el cessament de Lluís Franch, que va ser nomenat el juny del 2019. La Corporació li agraeix la tasca duta a terme i el compromís amb la institució durant els gairebé quatre anys que l’ha dirigida.

A partir del pròxim 11 d’abril serà Ramon Cunillera qui ocuparà el càrrec. Cunillera és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), especialista en Medicina Familiar i Comunitària. També és diplomat en Sanitat i en Gestió de Qualitat dels Serveis Sanitaris per la UB.

En la seva trajectòria professional Cunillera va ocupar el càrrec de director Assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva entre els anys 2000-2005, prèviament entre els anys 1993-1999 va ser director d’Atenció Primària del Consorci Sanitari de la Selva, entitat que més tard, l’any 2000, acabaria sota les sigles de la CSMS.

Posteriorment, entre els anys 2006 i 2007 va ser gerent de la Fundació Hospital de Mollet. Del 2008 al 2010 va ser director general de Gestió del Consorci Hospitalari de Catalunya i el 2010 es va incorporar com a director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya fins al 2013. Aquest any va ser nomenat gerent de Barcelona Medical Agency fins al 2014 i finalment, des del 2015 ha estat ocupant la gerència del Consorci Sanitari del Maresme, des d’on es gestiona l’Hospital de Mataró.

MATERIAL PER DESCARREGAR:

Accesibilidad
X