Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’informa que han donat positiu en la prova de Covid-19, aquest divendres, un total de 17 pacients de la unitat de mitjana estada polivalent de l’Hospital de Calella, la majoria dels quals asimptomàtics. Cinc dels pacients han presentat algun símptoma de caràcter lleu com tos o febrícula. I s’ha registrat una defunció d’un pacient pal·liatiu que ha resultat positiu a la prova.

Des de la direcció ja s’han pres les mesures pertinents i s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. La planta de mitjana estada polivalent s’ha sectoritzat i els pacients positius estant aïllats a les seves habitacions, protegint d’aquesta manera la resta de pacients que no estan afectats. A més, per ara s’han cancel·lat les visites de familiars a pacients amb coronavirus i s’iniciaran les videotrucades perquè puguin estar en contacte.

S’està fent un seguiment acurat dels casos positius i dels contactes. També s’està vigilant de prop l’evolució de totes les persones, pacients i professionals, per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Accesibilidad
X