Loading...
Buscar

S’administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i a la Residència Asil Nicolàs Font

  • La vacuna de Pfizer-BioNTech l’han rebut 105 persones, entre pacients, residents i professionals

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i a la Residència Asil Nicolàs Font s’ha administrat aquest dissabte al matí la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. S’han posat un total de 105 injeccions, 51 entre pacients i residents i 54 a professionals. També s’han posat primeres dosis a 4 pacients del sociosanitari i a 14 professionals, que encara no l’havien rebut.

Les vacunes han arribat a l’Hospital Asil Sant Jaume pels volts de les nou del matí i han vingut 4 infermeres, que han estat les encarregades de preparar i injectar les dosis de la vacuna de Pfizer-BioNTech. Ester Garcia, coordinadora assistencial i cap d’Infermeria del centre sociosanitari ha explicat que “la gent està contenta de rebre la vacuna perquè veuen que, almenys dins del centre, és la manera de recuperar una mica la normalitat i la vida”.

Cal dir que els 9 pacients de l’Hospital Sociosanitari que es mantenen en aïllament per haver estat positius en l’últim cribratge realitzat al centre rebran la vacuna un cop recuperats i no tinguin el virus.

Descarrega el material

 

 

Accesibilidad
X