Loading...
Buscar

Se suspèn l’entrada d’acompanyants a la 3a planta de l’Hospital de Blanes després de detectar 2 positius entre els pacients hospitalitzats no Covid

  • A la resta de plantes de l’hospital es manté, de moment, el règim de visites d’una hora al matí de 13 h a 14 h, un sol acompanyant i amb la recomanació que compti amb la pauta completa de vacunació

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’informa que la tercera planta de l’Hospital de Blanes queda del tot restringida a l’entrada de visites, després que hagin donat positiu dos pacients no Covid que hi havia hospitalitzats i que ja han estat traslladats a la quarta planta del centre. Aquesta planta està destinada des de l’inici de la pandèmia a tractar els pacients amb coronavirus.

A la tercera planta els ingressats provenen dels serveis de Medicina Interna i Traumatologia. Actualment, s’hi troben hospitalitzats 28 pacients, un d’ells va presentar simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la Covid-19 aquest dilluns i arran d’aquest cas s’ha decidit cribrar a totes les persones de la planta. Un total de 2 pacients han donat positiu a la prova diagnòstica i s’està a l’espera de més resultats. En els pròxims dies es continuarà fent seguiment repetint la prova entre els pacients que hagin donat negatiu.

La tercera planta doncs, queda totalment aïllada i no es permetrà l’entrada d’acompanyants. En casos excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà si es permet l’accés. A la resta de plantes de l’hospital es manté, de moment, el règim de visites d’una hora en el torn de matí de 13 h a 14 h. En aquest cas, es recomana que les persones que vinguin tinguin la pauta completa de vacunació per evitar el risc de contagi.

Des de la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut i s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i vigilant de prop l’evolució de totes les persones hospitalitzades, així com dels professionals que treballen en aquesta tercera planta a qui també se’ls està cribrant, per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Descarrega el material

Accesibilidad
X