Loading...
Buscar

Se suspenen temporalment les visites als pacients ingressats en els hospitals de la Corporació, Calella i Blanes

  • Aquesta nova mesura entra en vigor aquest dilluns 26 de juliol i estarà activa fins a nou avís
  • També queda suspesa l’entrada d’acompanyants a les consultes externes, a excepció dels menors o les persones amb dificultat de mobilitat o comprensió

Donada la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i l’empitjorament de les dades d’ingressos en els hospitals comarcals de Calella i Blanes, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, se suspenen temporalment les visites als pacients ingressats. La mesura entrarà en vigor el pròxim dilluns 26 de juliol i estarà vigent fins a nou avís.

Fins ara, es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient durant una hora en el torn de matí, però donat que les dades d’hospitalitzacions no milloren, des de la direcció s’ha pres la decisió de disminuir al màxim l’afluència de gent als centres per evitar en la mesura del possible la propagació de la Covid-19 a l’interior.

Només es permetrà la visita d’una persona en casos excepcionals com són els pacients pediàtrics, obstètrics, situacions de final de vida o persones amb dependència física o cognitiva i en aquelles situacions de gravetat que l’equip assistencial consideri oportunes.

Els equips professionals mantindran les famílies informades de l’evolució dels pacients mitjançant trucades telefòniques i també es procuraran fer videotrucades.

Així mateix, pel que fa a les consultes externes, tampoc es permetrà l’entrada d’acompanyants exceptuant menors d’edat o persones amb dificultat de mobilitat o comprensió.

Davant d’aquestes mesures, s’agraeix la comprensió i la col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tan aviat com sigui possible.

Descarrega el material

Accesibilidad
X