Loading...
Buscar

Se suspenen temporalment les visites als pacients ingressats en els hospitals de la Corporació

  • Aquesta nova mesura entra en vigor avui dijous 7 de gener i estarà activa fins a nou avís

Donada la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i l’empitjorament de les dades, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre, des d’avui dijous 7 de gener i fins a nou avís, les visites a pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella.

Fins avui, es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert. Però, aquesta mesura queda anul·lada per disminuir l’afluència de gent als centres hospitalaris i evitar així la propagació de la Covid-19. Només es permetrà la visita d’una persona en casos excepcionals, com per exemple en situació de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial.

La implantació d’aquesta nova mesura coincideix amb l’entrada en vigor de les noves restriccions imposades pel Departament de Salut a causa de l’augment de casos positius per coronavirus en els últims dies.

Cal recordar que en el cas de les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

Davant d’aquestes mesures, s’agraeix la comprensió i la col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tan aviat com sigui possible.

Descarrega el material

Accesibilidad
X