Loading...
Buscar

Atenció Domiciliària a l’Atenció Primària

A les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Calella, Malgrat-Palafolls i Lloret-Tossa, la Corporació disposa d’equips especialitzats multidisciplinaris amb dedicació exclusiva per a l’atenció al domicili.

Aquests equips formats per metges, infermeres i treballadores socials, tenen assignats i donen assistència sanitària als usuaris amb patologia crònica evolucionada o multimorbiditat amb alta dependència que no poden desplaçar-se al centre de salut i que viuen en domicilis particulars o en centres residencials.

Aquests professionals de referència per a aquest grup de pacients treballen en col·laboració amb la resta de professionals de primària per garantir una adequada atenció continuada. També es coordinen amb altres serveis específics quan els pacients requereixen una intervenció més especialitzada, com HaD o PADES.

Cada equip té una capacitat màxima de 100 pacients per infermera en el cas dels residents a domicili i 400 en el cas dels usuaris institucionalitzats i atenen prop de 1.300 pacients anualment a domicilis i 1.250 a residències.

Accesibilidad
X