Loading...
Buscar

Atenció Domiciliària a l’Atenció Primària

Des de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de la Corporació (Calella, Malgrat-Palafolls i Lloret-Tossa) el personal d’infermeria i medicina d’atenció domiciliària donen assistència sanitària a aquells pacients que es troben al seu domicili i que estan inclosos dins del Programa d’Atenció Domiciliària perquè per motius de salut i dependència no poden desplaçar-se al seu centre d’atenció primària.

Aquests professionals de referència per a aquest grup de pacients treballen en col·laboració amb la resta de professionals de primària per garantir una adequada atenció continuada. També es coordinen amb altres serveis específics quan els pacients requereixen una intervenció més especialitzada.

El Programa d’Atenció Domiciliària atén:

  • Persones identificades com a pacients complexos i que no poden desplaçar-se
  • Persones amb una malaltia avançada en situació de final de vida
  • Persones cuidadores de pacients en programa d’atenció domiciliària

Des de Treball Social es treballa de forma coordinada amb els serveis socials municipals per oferir atenció personal a domicili mitjançant una treballadora familiar quan es detecta una necessitat de suport personal, facilitant que els pacients puguin estar a casa seva i no s’hagin de desplaçar. 

A més, aquests professionals també s’encarreguen de la coordinació amb els serveis municipals d’atenció personal a domicili quan detecten una necessitat i també es coordinen amb altres serveis específics quan es requereix una intervenció més especialitzada.

Accesibilidad
X