Loading...
Buscar

Hospitalització Sociosanitària

Unitat de Llarga Estada

S’atenen els pacients que estan amb tractament rehabilitador, de cures de manteniment i prevenció de complicacions, i com a suport per a persones grans amb malalties cròniques de llarga evolució que han generat incapacitats funcionals, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima autonomia que permeti la situació de la persona malalta. S’inclou l’atenció a persones amb demència avançada o amb algun altre trastorn cognitiu de tipus crònic.

Unitat de Mitja Estada Polivalent

Aquest recurs aglutina les activitats de convalescència i de cures pal·liatives. En el primer cas, atén persones grans amb malalties de base que necessiten recuperar-se d’un procés quirúrgic, mèdic o traumatològic per tornar al seu domicili i en el segon cas s’ofereix atenció integral al pacient en la fase terminal de la malaltia

Unitat d'Atenció Subaguda

És una alternativa a l’hospitalització convencional i està dirigida als pacients crònics complexos que ja han estat diagnosticats però que en moments de descompensació de la malaltia requereixen de supervisió clínica continuada i per això han de fer ingressos de curta durada fins a recuperar-se i poder tornar al seu domicili.

Accesibilidad
X