Loading...
Buscar

Laboratori d’Anàlisis Clíniques

En un any es gestionen aproximadament uns dos milions de determinacions, de les quals un 30% es realitzen als laboratoris de la Corporació i la resta (determinacions especials i d’atenció primària) s’envien al Laboratori de Referència de Catalunya.

El servei d’anàlisis clíniques de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva està format per 2 laboratoris, un situat a l’Hospital de Calella, on hi ha el servei d’anàlisis clíniques i microbiologia,  i l’altra d’urgències ubicat a l’Hospital de Blanes. A tots dos s’hi fan determinacions en l’àrea de les urgències, bioquímica, hematologia, coagulació i microbiologia, a més de proves ràpides de diferents àmbits que ajuden als professionals a poder confirmar o descartar un diagnòstic.

Ambdós laboratoris s’organitzen conjuntament sota la direcció de la  Corporació de Salut del Maresme i la Selva i la de Laboratori de Referència de Catalunya.

El laboratori d’anàlisis clíniques disposa d’un equip professional format per 12 tècnics a jornada complerta, 15 a temps parcial, 3 facultatius i 2 administratius, un d’ells a mitja jornada, que permeten oferir un servei les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l’any.

Responsables

 • Cap del servei de Laboratori d’Anàlisis Clíniques:
  Dr. José Miguel Martínez
 • Responsable d’Anàlisis Clíniques:
  Dra. Joana Massa
 • Responsable del servei de Microbiologia:
  Dra. Carme Gallés

Activitat

 • 74.699 pacients atesos
*Dades actualitzades anualment

On es troba el servei

 • Hospital de Calella

  Planta 0
 • Hospital de Blanes

  Planta -1
Accesibilidad
X