Loading...
Buscar

NOTÍCIES

A partir d’aquest dimecres es reorganitzarà l’activitat que es porta a terme als centres d’atenció primària de Lloret de Mar, el CAP Lloret de Mar i el CAP Dr. F. Benito-Rieral, tots dos gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb l’objectiu de minimitzar en la mesura del possible el risc de contagi per coronavirus entre pacients i per això se separarà l’atenció pediàtrica de la que s’ofereix als adults.

Així, el CAP Lloret de Mar concentrarà tota l’atenció que es presta als adults, programada i urgent. En aquest centre hi hauran d’acudir totes les persones que tinguin una visita programada de Medicina o d’Infermeria de Família i Comunitària, els qui hagin de fer el control del sintrom, els qui s’hagin de fer una extracció o els qui tinguin programades cures d’infermeria. Així mateix l’atenció urgent es manté sense canvis de 8 h a 8 h de dilluns a diumenge.

el CAP Rieral assumirà tota l’atenció programada i urgent pediàtrica i també l’activitat ginecològica i obstètrica. Per tant, tots els pacients pediàtrics del CAP Lloret de Mar hauran d’acudir a partir d’aquest dimecres al Rieral. Aquest centre mantindrà el seu horari habitual de 8 h a 20 h.

Aquesta mesura ha estat aprovada per la Regió Sanitària de Girona i la decisió també ha estat comunicada a l’alcalde del municipi per part de la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Accesibilidad
X