Loading...
Buscar

A partir de dilluns es recuperen les visites als pacients no Covid de l’Hospital de Blanes

  • Es permetran visites en horari de migdia o de tarda, només podrà entrar un acompanyant i sempre, a ser possible, haurà de ser la mateixa persona

Donada l’estabilització de casos Covid-19 a l’Hospital de Blanes, a partir de dilluns es recuperaran paulatinament les visites de familiars als pacients no Covid a l’Hospital de Blanes. Aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar cap contagi.

Per visitar els pacients no Covid hospitalitzats al centre s’estableixen dues franges horàries diàries d’una hora cadascuna, al migdia de 13 h a 14 h i a la tarda de 19 h a 20 h. Les visites només es podran fer en una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre, a ser possible haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

Les visites a l’Hospital de Blanes es van suspendre a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

Es recuperen les visites a l'Hospital de Blanes

 

Accesibilidad
X