Loading...
Buscar

A partir de dilluns s’amplia l’horari de visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Calella

  • El nou horari de visita serà de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h, es manté l’entrada d’un únic acompanyant i es recomana que sempre sigui la mateixa persona

Donada la disminució de casos Covid-19 a l’Hospital de Calella, a partir de dilluns s’amplia l’horari de visites al centre amb una hora més per franja tant de matí com de tarda. Així doncs, les visites de familiars als pacients no Covid ingressats al centre hospitalari es podran fer de 12 h a 14 h del migdia i de 18 h a 20 h del vespre.

Es manté, però l’entrada d’un sol acompanyant per pacient i es recomana que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos.

Així mateix, els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

En canvi, els horaris de visita a l’Hospital de Blanes no varien i en aquest centre hospitalari continuaran sent de 13 h a 14 h i de 19 h a 20 h, ja que el nombre d’ingressos per coronavirus és lleugerament superior que a Calella.

Accesibilidad
X