Loading...
Buscar

A partir de divendres 3 a les 00 h caldrà mostrar el certificat COVID per accedir a: locals d’oci nocturn, interiors de restaurants i bars, gimnasos i per les visites a residències de gent gran

  • El certificat s’obté a través del portal La Meva Salut

Davant l’actual situació epidemiològica, i per evitar mesures més restrictives, el Govern de la Generalitat reactiva l’ús del certificat digital COVID de la UE als interiors de la restauració, locals d’oci nocturn, als gimnasos, i per a les visites a les residències de gent gran, a partir d’aquest divendres 3 de desembre a les 00 h. L’objectiu d’aquesta mesura és reduir la transmissió del virus en entorns de risc, però també minimitzar el risc de contagis en ambients amb persones vulnerables.

En el cas de les residències de gent gran les persones que no disposin del certificat digital COVID se’ls oferirà la realització d’un test d’antígen al mateix centre.

Com descarregar-se el certificat?

A través del portal La Meva Salut i es pot obtenir a través de la pestanya “Informes i resultats” o bé “Vacunes i certificat COVID digital UE” i dins d’aquests dos apartats el pots descarregar a “Solicita’l aquí”.

Accesibilidad
X