Loading...
Buscar

A partir de l’1 de febrer s’obre l’horari de visita als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Blanes dues hores en torn de migdia

  • El règim de visites serà de 12 h a 14 h de dilluns a diumenge i es manté un únic acompanyant per pacient
  • Les visites als pacients no Covid-19 ingressats a la UPO i a l’àrea de crítics d’urgències del centre blanenc es mantindran suspeses
  • En el cas dels pacients quirúrgics i dels qui s’hagin de fer una prova mèdica, entre les quals hi ha les obstètriques, podran accedir amb un acompanyant, tant a l’Hospital de Calella com al de Blanes

Donat que la situació epidemiològica millora a poc a poc i el nombre de pacients Covid-19 a l’Hospital de Blanes ha començat a disminuir molt lleugerament, s’ha decidit flexibilitzar algunes mesures com l’horari de visites als pacients no Covid-19 que es troben ingressats a les plantes d’hospitalització del centre. A partir d’aquest dimarts 1 de febrer, el nou horari de visita serà de 12 h a 14 h de dilluns a diumenge i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona. A l’Hospital de Calella, en canvi, les visites es mantindran suspeses de moment donat que en aquest centre l’impacte de la Covid és major.

Així mateix, també es mantindrà la suspensió de les visites a les persones no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes. Tot i que es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

Acompanyants en la realització de proves tant a Calella com a Blanes
A més de la lleugera obertura de les visites a l’hospital blanenc, també es comença a flexibilitzar, a poc a poc, l’entrada d’un sol acompanyant per als pacients que s’hagin de realitzar una prova mèdica, com les obstètriques, o en el cas del pacient quirúrgic, tant si la intervenció que se li realitza requereix ingrés o no. Aquesta mesura s’estableix tant a l’Hospital de Calella com també al de Blanes.

Seguir les mesures higièniques establertes
En qualsevol dels casos, els familiars o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts de les plantes.

Des de la Corporació s’agraeix la comprensió de la ciutadania davant les mesures implantades fins ara i que s’han establert amb l’únic objectiu de minimitzar el risc de contagi dins dels centres sanitaris i poder oferir uns espais el més segur possibles a tots els usuaris.

Cartell informatiu amb l'horari de visites als pacients hospitalitzats a Blanes

Accesibilidad
X