Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva vam informar aquest divendres que, després de realitzar el test de PCR als pacients del sociosanitari de Lloret amb símptomes lleus, o que havien estat en contacte estret amb pacients positius, ara mateix hi ha un total de 22 pacients i 11 treballadors que han donat positiu per la COVID19.

A l’igual que es va fer en els casos anteriors des de la direcció del centre s’han pres les mesures pertinents i s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. S’han aïllat els pacients afectats a les seves habitacions en una mateixa planta i els treballadors han estat apartats de de les seves tasques i es troben en confinament domiciliari. A dia d’avui tots els residents afectats es troben amb simptomatologia lleu i se’ls fa un seguiment mèdic constant.

El passat 3 d’abril, es va detectar el primer cas i en aquell moment es va  activar des de la Corporació un reforç extra de neteja i desinfecció. En aquests moments des de la Corporació i l’Ajuntament de Lloret de Mar s’ha arribat a un acord per potenciar, encara més, aquest servei de neteja i desinfecció del centre. Aquesta despesa addicional anirà a càrrec del consistori.

El director d’Atenció Sociosanitària de la Corporació, Dr. Jordi Valls, subratlla que “des del primer moment s’han seguit tots els protocols marcats pel Departament de Salut i s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes. Estem vigilant  de prop l’evolució de tots els pacients per poder aplicar les mesures pertinents en cada moment”.

Accesibilidad
X