Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 02/02]: El nombre de pacients Covid-19 ingressats als centres de la Corporació és de 7 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 7 persones, 1 menys que el 5 de gener. Actualment hi ha 4 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 2 a l’Hospital de Blanes i 1 a l’Hospital Sociosanitari de Calella.

Tenint en compte l’últim recompte (05/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 17 ingressos i 16 altes, 3 de les quals han estat de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. S’ha comptabilitzat 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (05/01), s’han comptabilitzat 6 ingressos i 3 altes, 2 de les quals han estat de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. S’han comptabilitzat 4 defuncions.

A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, respecte a l’últim recompte (05/01), s’han comptabilitzat 9 positius, que durant aquest últim mes ja han negativitzat i actualment no hi ha cap cas en el centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella, respecte a l’últim recompte (05/01), s’han comptabilitzat 4 nous positius i 3 altes.

I a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar no s’ha comptabilitzat cap nou positiu en aquest últim mes. S’ha registrat una defunció i actualment no hi ha cap cas actiu al centre (a l’últim recompte del 5/01 en aquest centre hi havia 1 cas actiu).

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 3 professionals positius per Covid-19.

Accesibilidad
X