Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 03/03]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 13 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 13 persones, 7 menys que el dijous 24 de febrer. Actualment hi ha 4 ingressats a l’Hospital de Calella i 9 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (24/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos, 9 altes, 4 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. També s’han comptabilitzat 2 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l´últim recompte (24/02), s’han comptabilitzat 5 ingressos i 5 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre. També s’han comptabilitzat 2 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 733 punts i l’RT és de 0,92. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 539 punts i l’RT és del 0,95. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 654 punts i l’RT és de 0,90.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 16 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

És important que es continuïn mantenint les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en espais interiors, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Accesibilidad
X