Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 15/06]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 25 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 25 persones, 3 més que el dijous 9 de juny. Actualment hi ha 13 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (09/06) a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 nous casos i 9 altes, 3 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (09/06), s’han comptabilitzat 9 ingressos i 9 altes, 2 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’han comptabilitzat 2 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 233 punts i l’RT és de 1,04. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 486 punts i l’RT és del 1,34. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 285 punts i l’RT és de 1,12.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 12 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

Accesibilidad
X