Loading...
Buscar

[Actualització Casos Covid 24/02]: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 20 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 20 persones, 13 menys que el dilluns 21 de febrer. Actualment hi ha 9 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 11 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (21/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos, 10 altes, 3 de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. També s’han comptabilitzat 2 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (21/02), s’han comptabilitzat 4 ingressos i 8 altes, 2 de les quals són trasllats a d’altres centres sanitaris.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 821 punts i l’RT és del 0,76. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 626 punts i l’RT és del 0,81. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 770 punts i l’RT és del 0,80.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 14 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

És important que es continuïn mantenint les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en espais interiors, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Accesibilidad
X