Loading...
Buscar

Aquestes festes, regala salut!

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’engega una campanya per conscienciar la ciutadania de no abaixar la guàrdia i respectar les mesures contra la Covid-19, tenint en compte que durant aquestes festes, és quan hi pot haver una major interacció social entre persones i que les xifres lluny de millorar, continuïn empitjorant.

Per això, s’han enregistrat un total de sis càpsules de vídeo amb diferents professionals dels hospitals de Calella i Blanes, en les quals es recorda quines són les recomanacions que cal aplicar per reduir l’expansió del virus.

Unes mesures que són el millor regal que es pot fer aquestes festes i també és el millor present que la població pot fer als professionals que treballen en l’àmbit sanitari i que porten molts mesos lluitant contra aquesta malaltia. Aquest any, doncs, els professionals fan una crida a regalar salut.

Davant dels indicadors que continuen a l’alça, cal no relaxar-se i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

El primer vídeo el podeu veure AQUÍ.

Accesibilidad
X