Loading...
Buscar

Avui commemorem el Dia Internacional de la Dona destacant el paper de les dones en l’àmbit sanitari

  • El 76% de la plantilla de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva està formada per dones

Dins la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, les dones ocupen diferents llocs,  des d’alts càrrecs fins a càrrecs intermedis i posicions assistencials i no assistencials. El sector sanitari i social és un dels més predominants per les dones, és per això que volem destacar el seu paper transcendental en un dia com aquest.

Des de la Corporació s’han preparat diverses activitats commemoratives per agrair la feina a totes les treballadores. Des de fa setmanes, tots els usuaris que han visitat els CAPs de la Corporació han pogut deixar les seves dedicatòries per a les professionals del sector.

Per altra banda, s’ha organitzat un concurs fotogràfic per representar la feina de les dones treballadores de la Corporació. El concurs, que ha estat intern, ha servit per escollir la imatge corporativa d’aquest 8M. En totes les fotografies que participaven hi havien d’aparèixer dones desenvolupant la seva tasca habitual.

La guanyadora del concurs ha estat Miriam Ferres González, TCAI del Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar. La seva fotografia s’ha convertit en la imatge dels cartells d’enguany, que s’han penjat als diferents centres de la Corporació. Moltes felicitats, Miriam!

A continuació podeu veure com ha quedat el cartell commemoratiu:

Seguidament us deixem un collage amb les fotos que ens han arribat per participar al concurs del Dia de la Dona. Moltes gràcies a tot/es per participar!

 

 

Accesibilidad
X