Loading...
Buscar

Campanya als mitjans de comunicació del territori per a la captació de nous voluntaris pel programa d’acompanyament hospitalari i sociosanitari

  • Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat agraïm tota la tasca que els voluntaris fan als centres de la Corporació

Arran de la pandèmia de la Covid-19, hi ha hagut una davallada important de voluntaris fet que ha provocat que alguns programes no es puguin desenvolupar amb normalitat. Un dels programes on hi ha una necessitat més gran d’incorporar persones és el que porta a terme l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) d’acompanyament hospitalari i sociosanitari. Per aquest motiu s’ha portat a terme una campanya de captació de voluntaris amb la realització d’un total de nou entrevistes a diferents mitjans de comunicació del territori.

Les entrevistes, que les podeu recuperar a continuació, han servit perquè la coordinadora del voluntariat de l’AVAH, Montse Fàbregas, expliqués en què consisteix el programa, la tasca dels voluntaris, com poden prendre part del projecte i quins requisits es necessiten per poder acompanyar pacients que ho necessitin.

A més, aquest dilluns 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat volem aprofitar per donar les gràcies a tots els nostres voluntaris i voluntàries que de forma altruista dediquen part del seu temps a acompanyar a aquells pacients que més ho necessiten.

Recupera les entrevistes:

Accesibilidad
X