Loading...
Buscar

[CAS D’ÈXIT] La Corporació millora el rendiment de la seva infraestructura tecnològica gràcies a les solucions de NetAPP i Brain2Store

  • Aquesta renovació ha simplificat l’arquitectura, la gestió i els costos passant a obtenir un millor rendiment, agilitat i flexibilitat en el desenvolupament de l’activitat diària

Amb la pandèmia de la COVID-19 la transformació digital en l’àmbit de la salut ha estat clau. En aquest sentit, els hospitals de la Corporació, Calella i Blanes, com altres centres sanitaris de Catalunya, es van veure obligats a accelerar un procés de transformació i modernització tecnològica per poder-se adaptar a les necessitats del moment.

En aquest context de transformació digital s’ha portat a terme una renovació dels centres de dades dels dos hospitals gràcies a la col·laboració de NetAPP i Brain2Store. En tots dos centres s’ha apostat per la diversificació dels seus entorns de dades per millorar el rendiment, l’agilitat i la flexibilitat.

Aquesta renovació ha permès una gran millora en l’emmagatzematge i backup, un millor rendiment amb grans resultats en taxes d’accés a disc i també de compressió i de duplicació. Un dels objectius aconseguits ha estat la simplificació de la infraestructura, la gestió i els costos que s’han consolidat amb una reducció d’equipament de l’ordre 1/8.

En aquest sentit, Gerard Rossell, del departament TIC de la Corporació, explica que “la infraestructura informàtica ens permet oferir una millor atenció i resultats als pacients, pel fet que s’eviten processos manuals i s’automatitzen els fluxos de treball, evitant retards i errors”. A continuació pots escoltar l’àudio complet.

 

 

Accesibilidad
X