Loading...
Buscar

Casos Covid: El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 111

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 111 persones,18 més que dilluns 25 de gener. Actualment hi ha 41 persones a l’Hospital de Calella, 40 al sociosanitari de Calella, 21 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (25/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 16 nous positius, hi ha hagut 17 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres sanitaris i quatre al sociosanitari de Calella , i 1 defunció.

l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (25/01), s’han registrat 7 ingressos i 2 altes.

l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (25/01) s’han registrat 7 nous ingressos, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella, i 1 defunció.

l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar es mantenen els 9 pacients positius registrats arran del cribratge realitzat aquesta setmana al centre tal i com es va informar aquest dimecres. I s’està a l’espera de conèixer els resultats de les PCR realitzades als professionals.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 541 punts i l’RT és del 0,93. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 344 punts i l’RT és del 0,86. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 495 punts i l’RT és de 0,96.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 43 persones.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Accesibilidad
X